Return of the Hydra

Flandals bedenkingen bij personen in de kolonie

De situatie is de kolonie is niet langer houdbaar:Flandal somt op wat er fout gaat (niet in malstaal, wel met veel vreemde zinnen en typfouten).

 1. Tarwyn heeft duidelijk een deal gesloten met een duistere demon uit de hel. Iedereen weet dat dit komt door zijn gecurste items waar hij geen afscheid van wilt nemen. Bovendien heeft hij zonder reden het kamp verlaten. Niet alleen verraden hij heeft heel wat mannen meegenomen op een moment dat de kolonie, op bevel van de raad, een grote aanval op onze vijand gaat lanceren.
 • Door dit verraad tegen de kolonie (des te erger door vele manschappen te nemen op het moment dat de kolonie een strijd moet leveren om te overleven) kan hij niet meer als lid beschouwd worden van onze kolonie! VERBANNEN die boel!
 • daarnaast hebben we ook aanwijzingen dat hij zelfs met ‘the lord of suckers’ op pad is. Deze door en door slechte demon is gewoon uit op onze manschappen om ze als kanonnenvoer in te zetten tegen de ondodenmeesters! VERBANNEN die boel.
 • iedereen met wat ranks in sense motive of met ‘detect inlovewiththedevil’ ziet dat deze pipo in de ban is van demonen. Hij wil duidelijk the firegod meehelpen een god te worden, waarschijnlijk zijn ze nu samen met hun gestollen troepen naar Bhooel! VERBANNEN die boel!
 1. - Voldemort, Orson gnome basher, … zijn gewoon uit om onze kolonie hier te pluimen. Tot daaraan toe, maar nu gaan ze ook burgers van onze kolonie zonder enige grondige reden gewelddadig folteren voor de ogen van 1000-en burgers. Bij de gevangenis name kwamen ze niet verder dan: ‘gij zijt verdacht, kom mee’. Het verhoor zelf was nog erger, deze ‘toffe’ kerels konden zelfs niet één vraag stelen dat arme Tsjikka kon verstaan. Daarom ontnamen ze diene mongol van nen Tsjikka zijn speeltjes om ze enkel terug te geven als hij iets ondertekende. 100-en getuigen konden zien dat Tjikka enkel tekende voor haar speeltjes en dat ze de inhoud niet kon lezen. De inhoud van dat document kan dus op geen enkel moment serieus genomen worden!
 • Wie denkt deze tak van de inquisitie dat ze zijn? Kunnen ze zomaar iedereen folteren en kinderen hun speeltjes af te gaan nemen. Zijn deze mensen bij rechte om zomaar 50 % van onze belastingen te komen innen voor kern? FOOOOERT!
 1. De meester van de toren is gewoon nen pipo met een fluit! Waar is Xantheus plots opgedoken op het schip naar Shairra, hij is volgens mijn niet vertrokken met de rest: eerder plots na bhoel opgedoken, liep die tegelijkertijd ook niet rond op de kolonie?
 • het is duidelijk, de firegod heeft gevochten in het gedaante van xantheus en erna terug xantheus erbij gezet om in den toren te malsen. Zo niet helpen enkele dispel magics wel!
 • DUMPEN DIE KEREL.
 1. Taggart, Armac en aanverwanten: zijn zonder het aan de raad te laten weten al meermaals zelf op pad geweest. Met alle gevolgen van dien, zo zijn wij hun uit de shit moeten gaan helpen toen ze plots besloten onze naaste buren (die geen probleem waren voor ons op dat moment). Ook zijn ze verschillende keren beschuldigd van aanvallen op andere inwoners van de kolonie (ons). Tot daaraan toe nog: maar nu weigeren ze mee te gaan vechten in de veldslag. Dit is duidelijk tegen de besluiten van de raad in!
 • Ze weigeren natuurlijk mee te vechten door hun adoratie voor die necrofielen. VERBANNEN die gecorumpeerde lycheelovers!
 • ze vechten mee, of ze kunnen hun boeltje pakken of MEEVECHTEN of VERBANNEN die boel.

Comments

gauw vertaling naar het gnooms verkrijgbaar!

Neriano

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.